SORTIDA AL MÓN SANT BENET


Dimarts 29 de gener vam anar de sortida al Món Sant Benet a la fundació  ALICIA a fer el taller “Setciències a la cuina”.



Vam fer aquestes receptes:


1r experiment: Mató.

Ingredients: vinagre de poma,  llet fresca.

Elaboració:
1-      Posar la llet en una olla fins que bulli.
2-      Afegir vinagre... i REMENAR.
3-      Deixar reposar fins que estigui a 30º.
4-      Colar-lo i aixafar-lo amb una cullera.
5-      Posar-ho a un plat i...A MENJAR-LO!





2n experiment: Oli de xocolata



Ingredients: xocolata negra, oli, emulsionant.

Elaboració:
  1. Posar l´ oli a una cassola i escalfar.
  2.  Afegir la xocolata i barrejar.



3r experiment: Esferificacions de suc de préssec 

Ingredients: suc de préssec, calci, alginat
  1. Agafar una cullera de mitja esfera amb suc de préssec.
  2. Deixar caure el suc a l’alginat (es farà una boleta)
  3. Deixar reposar molt poc i agafar una cullera japonesa (amb foradets)
  4. Agafar l´esferificació i per menjar-te-la has de  deixar que la boleta et toqui el paladar i que peti. És molt divertit!
Voleu veure com ho hem fet nosaltres?



















Després vam anar a un camp d´herba a dinar i quan vam acabar de dinar vam jugar i vam córrer. I després com feia mol fred vam entrar a l´edifici a mirar contes a la biblioteca.

Hi havia ninos i llibres i ens ho vam passar molt bé!

Natàlia, Roger P i Pau.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Investigant el canvi climàtic.

EL MEU PRIMER FESTIVAL