SORTIDA AL MÓN SANT BENET
Dimarts 29 de gener
vam anar de sortida al Món Sant Benet a la fundació ALICIA a fer el taller “Setciències a la
cuina”.
Vam fer aquestes
receptes:
1r experiment:
Mató.
Ingredients: vinagre
de poma, llet fresca.
Elaboració:
1- Posar la llet en una olla fins que bulli.
2- Afegir vinagre... i REMENAR.
3- Deixar reposar fins que estigui a 30º.
4- Colar-lo i aixafar-lo amb una cullera.
5- Posar-ho a un plat i...A MENJAR-LO!
2n experiment:
Oli de xocolata
Ingredients: xocolata
negra, oli, emulsionant.
Elaboració:
- Posar l´ oli a una cassola i escalfar.
- Afegir la xocolata i
barrejar.
3r experiment:
Esferificacions de suc de préssec
Ingredients: suc de
préssec, calci, alginat
- Agafar una cullera de mitja esfera amb suc de préssec.
- Deixar caure el suc a l’alginat (es farà una boleta)
- Deixar reposar molt poc i agafar una cullera japonesa (amb foradets)
- Agafar l´esferificació i per menjar-te-la has de deixar que la boleta et toqui el paladar i que peti. És molt divertit!
Voleu veure com ho hem fet nosaltres?
Després vam anar a
un camp d´herba a dinar i quan vam acabar de dinar vam jugar i vam córrer. I després
com feia mol fred vam entrar a l´edifici a mirar contes a la biblioteca.
Hi havia ninos i
llibres i ens ho vam passar molt bé!
Natàlia, Roger P i
Pau.
Comentaris
Publica un comentari